Un grup de voluntaris europeus faran una estada de 10 mesos a Sant Tomàs per realitzar tasques de suport

Dins el programa “Cos Europeu de Solidaritat”

voluntaris europeus estada sant tomas tasques suport
El grup de voluntaris visitant les oficines centrals de l’entitat // Sant Tomàs

Un grup de vuit voluntaris europeus farà una estada a Sant Tomàs durant 10 mesos per donar suport a l’escola l’Estel, al Centre Ocupacional (a Calldetenes i a Manlleu), al Centre Cívic Santa Anna al Centre Riudeperes, on ajudaran a la realització de les diferents activitats que es portin a terme per part del serveis. A més a més, cadascun d’ells farà un cop de mà en alguna de les activitats de lleure i esport del Club CAR.

És el tercer any consecutiu que Sant Tomàs que participa en aquesta iniciativa que s’emmarca en el programa “Cos Europeu de Solidaritat” per donar l’oportunitat a joves europeus de viure una experiència en un altre país.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els vuit voluntaris procedeixen de diferents països: Albània, Alemanya, Azerbaijan, Bòsnia, Estònia, França, Grècia i Rússia, i tenen edats al voltant dels vint anys. Tenen formació en àrees diferents com la pedagogia, la teràpia ocupacional o l’economia, i comparteixen la sensibilitat cap als temes socials, i en concret cap a la discapacitat intel·lectual.

Aquest dijous 31 d’octubre, diferents representants de l’entitat han donat la benvinguda a 5 dels 8 voluntaris que faran l’estada -la resta arribaran en les properes setmanes- i posteriorment els han acompanyat en un recorregut per conèixer les instal·lacions de les oficines centrals.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*