Dissabte, 6 març 2021
Inici Inclusió Social Entrega dels XXIII Premis AICE per reconèixer la tasca en el món...

Entrega dels XXIII Premis AICE per reconèixer la tasca en el món dels implants coclears, la sordesa i la discapacitat

implants coclears premis aice

El proper dissabte 9 de novembre se celebrarà la cerimònia d’entrega dels XXIII Premis de la Federació AICE (Associació d’Implantats Coclears d’Espanya), que tindrà lloc a partir de les 20:30h a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.

Els Premis AICE s’entreguen a persones i entitats que durant tot l’any anterior hagin destacat en l’àmbit dels implants coclears, la sordesa i/o la discapacitat en general.

Enguany l’entrega de premis serà a càrrec de Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona. L’acte també comptarà amb la presència de Jesús Celada, Director General de Polítiques de Discapacitat del Ministeri de Sanitat i Consum i Benestar Social.

ARC Soluciones publi

Aquest any els guardonats són: Susana Díaz, expresidenta de la Junta d’Andalusia (Premi Institucional); L’equip otorrinonaringòleg de l’Hospital Universitari i Politècnic “La Fe” dirigit pel Dr. Constantino Morera Pérez (Premi Mèdic); l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona (Premi a l’Accessibilitat); Radio La Barandilla amb el programa “Escaleras de la Dependencia” (Premi a Mitjans de Comunicació); (Premi al Voluntariat) que es farà públic en el moment de l’entrega; i el audiòleg Javier Santos (Premi d’Audologia “Pedro Berruecos Villalobos”.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES