Entrega dels XXIII Premis AICE per reconèixer la tasca en el món dels implants coclears, la sordesa i la discapacitat

El 9 de novembre a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona

implants coclears premis aice

El proper dissabte 9 de novembre se celebrarà la cerimònia d’entrega dels XXIII Premis de la Federació AICE (Associació d’Implantats Coclears d’Espanya), que tindrà lloc a partir de les 20:30h a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.

Els Premis AICE s’entreguen a persones i entitats que durant tot l’any anterior hagin destacat en l’àmbit dels implants coclears, la sordesa i/o la discapacitat en general.

BANER_300X250

Enguany l’entrega de premis serà a càrrec de Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona. L’acte també comptarà amb la presència de Jesús Celada, Director General de Polítiques de Discapacitat del Ministeri de Sanitat i Consum i Benestar Social.

Aquest any els guardonats són: Susana Díaz, expresidenta de la Junta d’Andalusia (Premi Institucional); L’equip otorrinonaringòleg de l’Hospital Universitari i Politècnic “La Fe” dirigit pel Dr. Constantino Morera Pérez (Premi Mèdic); l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona (Premi a l’Accessibilitat); Radio La Barandilla amb el programa “Escaleras de la Dependencia” (Premi a Mitjans de Comunicació); (Premi al Voluntariat) que es farà públic en el moment de l’entrega; i el audiòleg Javier Santos (Premi d’Audologia “Pedro Berruecos Villalobos”.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*