Fupar estrena una ‘sala neta’ per controlar processos productius de la industria farmacèutica

L’espai afavoreix la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

fupar sala neta processos productius indústria farmacèutica
A la sala es controlen i es regulen les condicions ambiental // Foto: Fundació Fupar

La Fundació Fupar acaba d’estrenar una “sala neta”, un espai aïllat en què es controlen i es regulen les condicions ambientals, com la temperatura, la pressió, la humitat o la concentració de partícules, amb l’objectiu d’aconseguir un ambient net amb baixos nivells de contaminació, convertint-se en el únic Centre Especial de Treball del Vallès Occidental que actualment compta amb unes instal·lacions d’aquestes característiques.

La nova infraestructura té com a objectiu oferir solucions al sector farmacèutic industrial, on cada cop són més les empreses que requereixen d’espais amb una atmosfera controlada de baixa contaminació per dur a terme els seus processos productius.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Alhora, aquesta aposta estratègica de creixement sostenible que la fundació terrassenca Fupar es proposa per aquest any, vol fer créixer l’ocupació i especialització de la plantilla de treballadors amb discapacitat intel·lectual de l’entitat.

“Avui en dia és impensable realitzar tasques de manipulació en productes del sector sanitari i farmacèutic sense disposar d’una sala neta”, especifica Xavier Pérez, comercial de Serveis Industrials de Fupar. “Disposar d’unes instal·lacions homologades d’aquestes característiques ens permet dirigir-nos a sectors especialitzats i alhora ens permet oferir llocs de feina estables i de qualitat als treballadors de Fupar”, continua.

BANER_300X250

La nova sala, situada a la nau industrial de l’entitat, ocupa un espai de 100m2 i disposa d’un magatzem addicional de 800m2, a més d’un moll de càrrega i descàrrega. La cambra busca majors estàndards de qualitat i s’adapta a les necessitats del mercat en estricte compliment de les autoritzacions i normatives vigents.

La nova infraestructura, a banda d’oferir llocs de feina especialitzats, afavoreix la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual d’especial dificultat, com són les persones d’avançada edat, prioritàriament majors de cinquanta anys, o aquelles que tenen dificultats de relació amb l’entorn, discapacitats físiques afegides o problemes psicomotrius.

La Fundació Fupar com a Centre Especial de Treball genera llocs de feina estables i de qualitat per a persones amb discapacitat intel·lectual. L’entitat desenvolupa metodologies innovadores de capacitació professional i ocupabilitat per tal d’ajudar les empreses clients, mitjançant els serveis que ofereix, a ser competitives i alhora socialment responsables. Actualment, Fupar dona ocupació i ofereix integració social a més de 350 persones amb discapacitat intel·lectual a través d’un Centre Especial de Treball i d’un Centre Ocupacional.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*