Fundació Randstad i Mútua Universal promouen la inserció laboral de persones amb discapacitat

Organitzen una sèrie de jornades sobre la Llei General de Discapacitat

jornades inserció-laboral-persones-discapacitat
La col·laboració va començar al 2013 // Foto: RRHH

La setmana passada Mútua Universal i Fundació Randstad van fer a la seu de la primera a Barcelona, la primera d’una sèrie de jornades que ambdues entitats faran sobre la Llei General de Discapacitat, i que estan destinades a les empreses associades a la mútua amb l’objectiu d’assessorar-les en el compliment de la llei.

A la jornada, la tècnica de projectes de la Fundació Randstad, Nuria del Barco va explicar “que les grans empreses tenen l’oportunitat de convertir-se en referents quant al compliment de la Llei, però sobretot es tracta de ser responsables amb la societat; les empreses han d’apostar per la inclusió laboral”. Del Barco també va ressaltar les avantatges per les polítiques de Recursos Humans de les empreses, ja que segons va dir “la diversitat enriqueix les nostres plantilles”.

Des de l’any 2013 Mútua Universal i la Fundació Randstad col·laboren activament en polítiques destinades a la integració social i laboral de persones amb discapacitat, o que per la seva situació pertanyen a algun col·lectiu en risc d’exclusió i estan buscant feina.

Aquesta col·laboració s’ha ampliat a principis de 2016 amb la firma d’un acord pel que Mútua Universal s’adscriu al Programa Alianza de la Fundació Randstad. Aquest programa promou la plena integració en l’empresa de les persones amb discapacitat intel·lectual. Joves de diferents associacions o fundacions realitzen pràctiques laborals en els centres de Mútua Universal. En el cas de Catalunya la col·laboració està acordada amb la Fundació Síndrome de Down Catalunya.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*