Diumenge, 23 gener 2022
IniciEsport AdaptatLa IV Jornada Inclusiva de Barcelona promourà 12 modalitats d’esport adaptat

La IV Jornada Inclusiva de Barcelona promourà 12 modalitats d’esport adaptat

jornada-inclusiva-esport-adaptat-fecdf
Cartell de la IV Jornada Inclusiva // Foto: FECPC

Bàsquet, Hoquei, Tennis, Petanca, Boccia, Esgrima, Slalom, Ciclisme, Atletisme, Voleibol Terra, Quad-Rugbi i Futbol seran les 12 estacions esportives que es podran gaudir el proper 12 de novembre a la IV Jornada Inclusiva que tindrà lloc al Passeig de Lluís Companys de Barcelona.

Cadascuna d’aquestes estacions formarà una àrea independent i estarà coordinada per tècnics especialistes i personal voluntari que les dinamitzaran perquè els participants puguin ampliar els seus coneixements, habilitats i valors.

Aquest esdeveniment té l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport en el col·lectiu de ciutadans i de ciutadanes amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de població, i a la vegada aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat per promoure la pràctica de l’esport adaptat.

La Jornada Inclusiva està organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), i Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

La iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports, les quals contemplen la IV Jornada Inclusiva dintre del seu programa propi anomenat l’Esport Inclou.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

7 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content