La IV Jornada Inclusiva de Barcelona promourà 12 modalitats d’esport adaptat

Està organitzada per les quatre federacions d'esport adaptat

jornada-inclusiva-esport-adaptat-fecdf
Cartell de la IV Jornada Inclusiva // Foto: FECPC

Bàsquet, Hoquei, Tennis, Petanca, Boccia, Esgrima, Slalom, Ciclisme, Atletisme, Voleibol Terra, Quad-Rugbi i Futbol seran les 12 estacions esportives que es podran gaudir el proper 12 de novembre a la IV Jornada Inclusiva que tindrà lloc al Passeig de Lluís Companys de Barcelona.

Cadascuna d’aquestes estacions formarà una àrea independent i estarà coordinada per tècnics especialistes i personal voluntari que les dinamitzaran perquè els participants puguin ampliar els seus coneixements, habilitats i valors.

Aquest esdeveniment té l’objectiu de promoure la pràctica de l’esport en el col·lectiu de ciutadans i de ciutadanes amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de població, i a la vegada aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat per promoure la pràctica de l’esport adaptat.

La Jornada Inclusiva està organitzada per les quatre federacions que aglutinen l’esport adaptat: Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), i Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

La iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports, les quals contemplen la IV Jornada Inclusiva dintre del seu programa propi anomenat l’Esport Inclou.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*