Finalitzen les obres d’accessibilitat del vestíbul Bergara de l’estació de Pl. Catalunya

Al març del 2017 FGC tindrà el 100% de la seva xarxa accessible 

accessibilitat-vestibul-estacio-plaza-catalunya
Ascensor situat al vestíbul de l’estació // Foto: gencat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha finalitzat els treballs per a millorar l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda (PMR) del vestíbul Bergara de l’estació de Pl. Catalunya. Les obres han consistit en la instal·lació d’un ascensor al carrer Bergara, cruïlla amb carrer Balmes, que connecta la superfície amb el vestíbul. Un cop dins la barrera tarifària, la instal·lació d’un altre ascensor facilita l’accés a les andanes.

Amb aquesta actuació, pressupostada en 522.000 euros, FGC completa els treballs que va iniciar el mes de febrer per millorar els vestíbuls de l’estació de Pl. Catalunya, l’estació amb més trànsit de tota la xarxa d’FGC amb prop de 12 milions de persones cada any.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El mes de juny Ferrocarrils va finalitzar les obres de redistribució de l’altre vestíbul de l’estació, el de Rambla, una actuació que ha permès alliberar espai i millorar els fluxos de circulació dels usuaris. Per altra banda a l’estació de Pl. Catalunya continuen els treballs de millora de les voltes.

FGC es situarà al març del 2017 al capdavant dels operadors ferroviaris mundials en l’adaptació de la xarxa al arribar al 100% de les seves estacions adaptades per persones amb mobilitat reduïda, un cop estiguin en funcionament els ascensors a Sarrià i finalitzades les obres de l’estació del Putxet.

BANER_300X250

Cal recordar que la línia Barcelona-Vallès, 34 de 36 estacions i el 100% dels trens ja estan adaptats, i que a la línia Llobregat-Anoia, tots els trens i estacions són accessibles.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*