Dijous, 26 gener 2023
Dijous, 26 gener 2023
IniciResponsabilitat SocialFundació ONCE va donar suport a 142 associacions catalanes de persones amb...

Fundació ONCE va donar suport a 142 associacions catalanes de persones amb discapacitat durant el 2021

Va ajudar a desenvolupar 196 projectes d’ocupació, formació i eliminació de barreres arquitectòniques i socials

projectes ocupacio i formacio once
Molts dels projectes desenvolupats han estat d’ocupació i formació // Foto: ONCE Catalunya

La Fundación ONCE va donar suport a 142 associacions catalanes de persones amb discapacitat durant el 2021, amb l’objectiu d’enfortir i promoure el teixit d’entitats socials que tenen com a finalitat la millora de la qualitat de vida del col·lectiu. En concret va ajudar al desenvolupament de 196 projectes centrats en l’ocupació, la formació, i eliminació de barreres arquitectòniques i socials.

anunci guies d'arrel

José Luis Martínez Donoso, director general de Fundació ONCE, posa de manifest que per construir una societat més justa i solidària “cal tenir un teixit social fort en què les mateixes persones amb discapacitat siguin protagonistes i partícips dels seus projectes de vida a través del moviment associatiu organitzat”.

“Des del naixement de la Fundació ONCE, i des del propi Grup Social ONCE, treballem per l’enfortiment d’aquestes organitzacions i desenvolupem programes i iniciatives que tracten de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat”.

Banner 300x250px EnBucle3

Per accedir a aquestes ajudes les organitzacions que ho desitgin poden presentar les seves iniciatives tant a la convocatòria general d’ajudes com al Programa Operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES), al Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) i als programes “Un a Un”; i “Psicosocial”; que la Fundació ONCE gestiona amb el suport del Fons Social Europeu.

Per a aquest exercici del 2022, Fundació ONCE comptarà amb un pressupost de 108 milions d’euros que es destinaran en un seixanta per cent a la promoció de la formació i l’ocupació de les persones amb discapacitat i en un quaranta per cent a accions destinades a programes d’accessibilitat universal.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content