La Fundació MRW presenta un llibre sobre germans i germanes d’infants amb discapacitat

L’autora Àngels Ponce, és responsable de famílies de Nexe Fundació

cartell presentació llibre
Cartell presentació // Foto: Imatge cedida per Fundació MRW

El proper 14 d’abril a les 19 hores es farà la presentació del llibre ‘Què li passa al teu germà?’, una mena de manual per a germans i germanes d’infants amb discapacitat escrit per Àngels Ponce i il·lustrat per Miguel Gallardo.

L’acte tindrà lloc al Conservatori del Liceu de Barcelona. Està organitzat per la Fundació MRW amb la col·laboració de Plena Inclusión i el Conservatori del Liceu, i estarà coordinat per la model Judit Mascó. La jornada comptarà amb la presència de Josefina Domènech, presidenta de la Fundació MRW i la directora del Conservatori del Liceu, Maria Serrat. A més, hi haurà un pròleg a càrrec de Plena Inclusión i un concert de piano en honor i memòria de Josep Manuel Corrales, fundador de MRW.

BANER_300X250

L’autora del llibre, responsable de família de Nexe Fundació, ha estat treballant gairebé un any  en aquest treball, que pretén ajudar als germans a comprendre i compartir les emocions que experimenten al tenir un germà o germana amb discapacitat. Es tracta d’un llibre actiu que serveix per compartir i treballar junts en família.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*