La Fundació MRW presenta un llibre sobre germans i germanes d’infants amb discapacitat

L’autora Àngels Ponce, és responsable de famílies de Nexe Fundació

cartell presentació llibre
Cartell presentació // Foto: Imatge cedida per Fundació MRW

El proper 14 d’abril a les 19 hores es farà la presentació del llibre ‘Què li passa al teu germà?’, una mena de manual per a germans i germanes d’infants amb discapacitat escrit per Àngels Ponce i il·lustrat per Miguel Gallardo.

L’acte tindrà lloc al Conservatori del Liceu de Barcelona. Està organitzat per la Fundació MRW amb la col·laboració de Plena Inclusión i el Conservatori del Liceu, i estarà coordinat per la model Judit Mascó. La jornada comptarà amb la presència de Josefina Domènech, presidenta de la Fundació MRW i la directora del Conservatori del Liceu, Maria Serrat. A més, hi haurà un pròleg a càrrec de Plena Inclusión i un concert de piano en honor i memòria de Josep Manuel Corrales, fundador de MRW.

L’autora del llibre, responsable de família de Nexe Fundació, ha estat treballant gairebé un any  en aquest treball, que pretén ajudar als germans a comprendre i compartir les emocions que experimenten al tenir un germà o germana amb discapacitat. Es tracta d’un llibre actiu que serveix per compartir i treballar junts en família.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*