Dilluns, 4 març 2024
IniciENTITATSLa Fundació el Maresme inicia una setmana d’activitats per visibilitzar projectes i...

La Fundació el Maresme inicia una setmana d’activitats per visibilitzar projectes i realitats del col·lectiu

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

fundacio el maresme activitats visibilitzar projectes
L’entitat vol mostrar la realitat de les persones amb discapacitat // Foto: Fundació el Maresme

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre, la Fundació el Maresme dedicarà tota aquesta setmana a difondre missatges sensibilitzadors entorn el col·lectiu de les persones amb discapacitat. 

Tradicionalment, l’entitat realitzava diferents activitats durant aquests dies, com les paradetes sensibilitzadores amb articles d’artesania nadalenca, la lectura del manifest al centre de la ciutat, i la ja mítica Nit de Gala al Teatre Monumental de Mataró. Però enguany, aquestes activitats s’han hagut d’adaptar a causa de la pandèmia. 

Així, el programa d’activitats s’inicia avui 1 de desembre en el marc del Giving Tuesday “Dia de Donar”. La Fundació el Maresme informarà i sensibilitzarà sobre els llegats solidaris com una possibilitat de perpetuar el compromís solidari de les persones a través dels testaments vitals. 

El dimecres 2 de desembre, l’entitat donarà visibilitat a la transformació i reinvenció del seu centre especial de treball, el CEO del Maresme cap a l’economia circular, la digitalització i les noves línies de negoci. 

El dijous 3 de desembre, Dia de les Persones amb Discapacitat, serà la jornada amb més activitat. A les 8h La Riera de Mataró despertarà plena de missatges inclusius i d’agraïment. A les 11h es farà la lectura del manifest a través del magazine “El mirador”, de Mataró Audiovisual. Finalment, a les 18:30h tindrà lloc la promoció del llibre “Mi vida con discapacidad” de Carolina Mir, persona atesa al Servei de Formació i Inserció de la Fundació el Maresme. 

La setmana d’activitats acabarà el divendres 4 de desembre, quan la Fundació el Maresme donarà a conèixer l’impuls del projecte d’Envelliment Actiu Comunitari. 

D’altra banda, l’entitat també donarà suport a les campanyes de sensibilització d’altres entitats de les quals n’és membre, com Dincat FEPCCAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content