Dilluns, 4 març 2024
IniciENTITATSLa Fundació el Maresme premiada per les bones pràctiques en Governança Democràtica

La Fundació el Maresme premiada per les bones pràctiques en Governança Democràtica

En els IV Premis La Confederació

fundacio el maresme premi governança democràtica
Àrea de manipulació del CET // Fundació el Maresme

La Fundació el Maresme de Mataró va rebre ahir un dels IV Premis La Confederació que premia les bones pràctiques en Governança democràtica en la categoria de “Espais i metodologies innovadores”, per  la iniciativa “Transformació del model organitzatiu: cap a la governança democràtica basada en l’autogestió i autoorganització”.

Els guardons han reconegut aquesta experiència per un procés de canvi i transformació en profunditat que s’ha anat desenvolupant durant els últims anys, amb un gran impacte en la gestió de l’organització, pel valor afegit que suposa un procés d’aquestes característiques en una entitat amb forma jurídica de fundació i per ser un model amb un alt potencial de transferència a altres realitats.

La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, entrega aquests guardons per reconèixer les millors experiències en Governança Democràtica i Transformació Social desenvolupades per entitats no lucratives que treballen en l’àmbit dels serveis d’atenció a les persones del país. Enguany aquests Premis, convertits en tot un referent del sector, en el context de crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint arran de la pandèmia de la Covid-19, prenen més rellevància que mai.

A més de la Fundació el Maresme, han estat guardonades l’Associació educativa i cultural FORMES (Barcelona), en la categoria de Governança Democràtica; l’Associació Alba Jussà (Tremp) i l’Associació Riborquestra (Barcelona), en la categoria de Transformació Social; i ha rebut la menció especial del jurat l’Associació per a la integració de persones amb dificultats Sociolaborals ENTREM-HI (Vilafranca del Penedès).

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content