Fundació MAP inicia dos programes per a la inserció laboral de persones amb discapacitat i malaltia mental

L’entitat ha rebut 76.000 euros per dur-los a terme

map programes inserció laboral discapacitat malaltia mental
Joves fent la formació del programa “Uno a uno” de la Fundació ONCE // Foto: Fundació MAP

La Fundació MAP donarà continuïtat aquest any al programa d’inserció laboral Vull ser aprenent, que es va dur a terme l’any passat, amb els programes de formació i orientació laboral SIOAS i Uno a Uno, tots dos amb l’objectiu d’inserir en el mercat laboral de l’empresa ordinària a persones amb discapacitat i malaltia mental.

El primer és el SIOAS (Subvencions per a la realització dels serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental). Se’n beneficiaran 10 persones que, després d’un període de formació, orientació i assessorament, tindran la possibilitat de realitzar pràctiques a l’empresa ordinària. Està subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, és objecte de cofinançament per part del Fons Social Europeu s’han rebut 56.000 euros per dur-lo a terme.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El segon s’emmarca en el programa “Uno a uno” de la Fundació ONCE i està adreçat al col·lectiu de joves, en concret a cinc beneficiaris, que aquest mes d’abril han començat la formació i que realitzaran pràctiques laborals enfocades al sector serveis a la pròpia Fundació MAP. Aquest projecte està finançat pel Fons Social Europeu en el marc de la iniciativa de Garantia Juvenil i s’han rebut 20.000 euros per realitzar-lo.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*