Dijous, 2 desembre 2021
IniciDretsEl 'sexting' centra un taller pilot dels Mossos sobre prevenció d'abusos a...

El ‘sexting’ centra un taller pilot dels Mossos sobre prevenció d’abusos a ASPRONIS

mossos taller prevenció abusos discapacitat intel·lectual
El taller va ser impartit per dues agents de la Direcció General de la Regió Metropoliotana Nord // Foto: Fundació ASPRONIS

La Fundació Aspronis va acollir la setmana passada un taller pilot del cos de Mossos d’Esquadra per a la detecció i prevenció de conductes agressives o abusives en persones amb discapacitat intel·lectual al Centre Especial de Treball de Malgrat de Mar.

El tema central de la sessió va ser el sexting, una pràctica de risc cada cop més habitual a la societat actual entre el públic jove que consisteix en l’enviament mitjançant el mòbil de continguts, fotografies o vídeos de tipus eròtic o sexual.

fiare banca etica crowdfunding

Dues agents de la Direcció General de la Regió Metropoliotana Nord van mostrar a les 11 persones que van participar en aquesta sessió com identificar conductes, reflexionar i actuar en cas de detecció d’una mala pràctica en l’ús de continguts amb el mòbil.

Aquest va ser el tret de sortida d’un cicle de tallers que el cos de Mossos d’Esquadra farà sobre aquesta temàtica a les zones del Maresme i el Vallès Oriental. A partir del proper mes de maig, agents d’atenció comunitària i atenció a la víctima de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Pineda de Mar impartiran tallers a la Fundació en què es tractaran els delictes habituals que poden patir les persones ateses amb dificultats per comprendre que estan essent víctimes d’un delicte o abús o bé per prendre la determinació de denunciar-ho.

Tot aquest cicle s’emmarca dins d’una iniciativa pionera en l’àmbit policial europeu que lidera Mossos d’Esquadra en col·laboració amb la Federació DINCAT (Discapacitat Intel·lectual Catalunya), la Fundació Vicki Bernadet i la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES