Divendres, 22 setembre 2023
IniciRESPONSABILITAT SOCIALFundació Grupo SIFU i Agbar renoven la seva aliança per seguir becant...

Fundació Grupo SIFU i Agbar renoven la seva aliança per seguir becant a artistes amb discapacitat

Renoven el conveni de col·laboració per seguir impulsant econòmicament les ‘Beques SuperArte’

acord beques artistes amb discapacitat
Moment de la renovació de l’acord de col·laboració // Foto: Grupo SIFU

Fundació Grup SIFU i Agbar han renovat el seu conveni de col·laboració per reforçar econòmicament les ‘Beques SuperArte’ de la fundació, destinades al desenvolupament professional i formatiu de músics i ballarins amb diversitat funcional.

ICF23_Baner Financament-300x600

El programa ‘Beques SuperArte’ té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de persones amb diversitat funcional mitjançant l’art i la cultura. Aquesta iniciativa de Fundació Grup SIFU promou l’art inclusiu i recolza la formació artística i el desenvolupament personal de les persones amb discapacitat per fomentar-ne de noves oportunitats laborals a l’àmbit artístic. En aquest sentit, les beques promouen la professionalització o especialització d’estudiants de música i dansa amb diversitat funcional.

Les ‘Beques SuperArte’ ja van per la seva tercera edició. A la darrera convocatòria (maig de 2022), es van convocar fins a 4 beques per a la categoria “Grau Superior”, destinades a la professionalització en l’àmbit artístic de la música o la dansa.

També es va designar una Beca Excel·lència Piano, atorgada en col·laboració amb la Fundació Jesús Sierra, i fins a 5 beques per a la categoria “Grau Elemental i Professional”, adreçades a artistes que vulguin seguir els seus estudis o fer cursos d’especialització enfocats a la música o la dansa fora de l’àmbit professional.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La renovació de l’acord de col·laboració entre la Fundació Grupo SIFU, entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la integració social i laboral de les persones amb discapacitat, i Agbar, grup amb una trajectòria de més de 150 anys que ofereix solucions

innovadores al voltant de la gestió sostenible de l’aigua i el medi ambient, permet reforçar la capacitat i l’abast d’aquestes beques artístiques inclusives i posa de manifest la voluntat i el compromís de les dues entitats per generar aliances i sinergies que impulsin la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i tinguin un efecte transformador a la societat.

El president de la Fundació Grup SIFU, Cristian Rovira, ha celebrat la renovació d’aquest acord, iniciat el 2021, ja que el suport d’entitats i empreses com Agbar és “fonamental” perquè l’entitat sense ànim de lucre pugui “seguir brindant noves oportunitats de desenvolupament professional a joves artistes”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content