Dimarts, 2 març 2021
Inici Inclusió Laboral Fundació Eurofirms tanca el 2020 amb 684 insercions laborals de persones amb...

Fundació Eurofirms tanca el 2020 amb 684 insercions laborals de persones amb discapacitat en 273 empreses

Un 3% més que en 2019, trencant d’aquesta manera la tendència global del mercat laboral

Fundació Eurofirms insercions laborals empreses 2020
Infografia de l’evolució de les insercions laborals de l’entitat // Foto: Fundació Eurofirms

Fundació Eurofirms ha tancat l’exercici 2020 amb 684 insercions laborals de persones amb discapacitat en 273 empreses, incrementant així un 3% els seus resultats respecte a 2019, refermant la seva missió d’integrar laboralment a persones d’aquest col·lectiu. 

Quant als sectors que més contracten a persones amb discapacitat a través de Fundació Eurofirms cal destacar la logística, la producció i el telemàrqueting. Entre ells, les posicions més demandades han estat les de càrrega i descàrrega de magatzem, preparació de comandes, persones operàries d’envasament i producció, així com l’atenció al client i venda telefònics.

ARC Soluciones publi

L’increment de contractacions laborals de persones amb discapacitat durant l’any passat contraresta la tendència global reflectida en les dades acumulades del tercer trimestre de 2020, publicats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal, que mostraven una caiguda del 32% respecte a l’any anterior, trencant dràsticament l’augment dels últims vuit anys.

L’increment viscut per la Fundació Eurofirms durant el 2020 no només s’ha viscut en el volum de contractacions sinó també en el nombre de candidats amb discapacitat a la seva bossa de feina, que ha experimentat un augment del 43%.

Malgrat aquests bons registres, la Fundació Eurofirms no és aliena al context de crisi ocupacional que s’està vivint per la pandèmia, i en aquest sentit l’entitat ha reforçat els seus programes i ha posat en marxa diferents accions per millora l’ocupabilitat t en un any que es preveu amb moltes dificultats per a un col·lectiu amb més risc d’exclusió que mai.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES