Dijous, 13 juny 2024
IniciRESPONSABILITAT SOCIALFundació ASPRONIS recapta 14.600 euros en la celebració del seu 2n sopar...

Fundació ASPRONIS recapta 14.600 euros en la celebració del seu 2n sopar solidari 

Es va celebrar ahir al vespre a l’Hotel  Santa Marta de Lloret de Mar, amb un gran èxit de participació i recaptació

Sopar solidari fundació Aspronis
Guardonats de la primera edició dels premis // Foto: Fundació ASRONIS

Ahir al vespre, la Fundació ASPRONIS va celebrar el seu 2n sopar solidari a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar, amb un gran èxit de participació i recaptació. L’esdeveniment va aconseguir reunir un total de 14.600€, que es destinaran a programes d’atenció a infants en situació de pobresa, oferint-los recursos i oportunitats educatives i de lleure.

A més del sopar, la Fundació ASPRONIS va celebrar la 1a gala de Premis ASPRONIS, on es van reconèixer institucions i persones que contribueixen al seu propòsit fundacional des de diferents àmbits. Els guardonats d’aquesta primera edició van ser:

  • Premi M. Dolors Oms (àmbit assistencial): Ajuntament de Blanes, pel seu compromís ferm i continuat amb els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Premi Robert Pujol (àmbit laboral): Empresa Chupa Chups, per la inserció dels col·lectius en empreses i la contractació de feines al Centre Especial de Treball durant gairebé 3 dècades.
  • Premi Xavier Oms (àmbit esportiu o de lleure): Club Vela Blanes, per la seva tasca compromesa per fer inclusiva i accessible la pràctica de la vela a les persones amb discapacitat.
  • Premi Joan Domènech (als valors culturals o socials): Sor Lucía Caram, per la seva contribució als valors fundacionals de la Fundació ASPRONIS i la seva col·laboració amb el programa CaixaProInfància a Lloret de Mar.

La vetllada va ser conduïda pel periodista i presentador Llucià Ferrer i va comptar amb l’actuació musical del cantant català Miquel Abras. El sopar solidari va comptar amb la col·laboració d’empreses destacades de la zona.

PUBLICITAT

ASPRONIS atén actualment més de 800 persones en risc d’exclusió i més de 1800 infants als seus serveis de la Selva i l’Alt Maresme. La Fundació acompanya aquests col·lectius amb serveis i suports perquè tinguin més oportunitats i millor qualitat de vida.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content