Funció accessible de l’obra “Shirley Valentine” aquest diumenge al Teatre Auditori de Sant Cugat

Dirigida per Miquel Gorris i interpretada per Mercè Aranega

shirley valentine funcio accessible sant cugat

El projecte Teatre Accessible ofereix aquests cap de setmana una funció adaptada a persones amb discapacitat auditiva i/o visual i persones majors al Teatre Auditori de Sant Cugat.

L’obra accessible serà “Shirley Valentine”, un monòleg còmic d’en Willy Russel dirigit pel Miquel Gorris. L’actriu Mercè Aranega interpreta el paper de Shirley una mestressa de casa que viu frustrada per la monotonia de la seva vida. Després d’un regal inesperat, comença a qüestionar-lo tot i es planteja reprendre els seus somnis ja oblidats.

La funció es durà a terme el diumenge 17 de març a les 19.00 al Teatre Auditori de Sant cugat. En aquesta funció Teatre Accessible garanteix el servei de subtitulat, audiodescripción, bucle magnètic i so de sala amplificat.

L’accessibilitat del projecte Teatro Accesible, està promoguda per Fundació Vodafone España, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones. El projecte ja està present en més de quinze teatres oferint més de seixanta produccions teatrals accessibles.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*