Dissabte, 23 octubre 2021
IniciCulturaFunció accessible de l’obra “Shirley Valentine” aquest diumenge al Teatre Auditori de...

Funció accessible de l’obra “Shirley Valentine” aquest diumenge al Teatre Auditori de Sant Cugat

shirley valentine funcio accessible sant cugat

El projecte Teatre Accessible ofereix aquests cap de setmana una funció adaptada a persones amb discapacitat auditiva i/o visual i persones majors al Teatre Auditori de Sant Cugat.

L’obra accessible serà “Shirley Valentine”, un monòleg còmic d’en Willy Russel dirigit pel Miquel Gorris. L’actriu Mercè Aranega interpreta el paper de Shirley una mestressa de casa que viu frustrada per la monotonia de la seva vida. Després d’un regal inesperat, comença a qüestionar-lo tot i es planteja reprendre els seus somnis ja oblidats.

La funció es durà a terme el diumenge 17 de març a les 19.00 al Teatre Auditori de Sant cugat. En aquesta funció Teatre Accessible garanteix el servei de subtitulat, audiodescripción, bucle magnètic i so de sala amplificat.

L’accessibilitat del projecte Teatro Accesible, està promoguda per Fundació Vodafone España, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones. El projecte ja està present en més de quinze teatres oferint més de seixanta produccions teatrals accessibles.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES