Prop de 350 esportistes participaran a la 39a Jornada Escolar de futbol per a esportistes amb discapacitat intel·lectual

Organitzada per la Federació ACELL amb el suport de SOCatalunya

39a jornada escolar esportistes discapacitat intel·lectual
La jornada de l’any passat va tenir un gran èxit de participació // Foto: Special Olympics Catalunya

Aquest dijous 14 de març, les instal·lacions de Meiland a Barcelona i el pavelló CEM Mundet (on es disputaran les proves adaptades per esportistes amb majors dificultats) acolliran la 39a edició de la Jornada Escolar de futbol per esportistes amb discapacitat intel·lectual que organitza la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya.

En la mateix hi participaran 344 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 8 a 20 anys de 16 centres de tot Catalunya. Tots ells es dividiran per equips i nivell de joc per garantir la competició.

La jornada s’emmarca dins el projecte ‘Esport a l’Escola’ impulsat conjuntament amb la Fundació Leo Messi, gràcies a la qual s’ha pogut incrementar la participació d’esportistes en els darrers anys.

A més d’aquestes jornades de futbol, durant la temporada esportiva també es celebren les jornades escolars de natació, bàsquet i atletisme per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de la infància.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*