Incorpora organitza un Speed Dating al Maresme per fomentar la contractació de persones en risc d’exclusió

El 14 de març al Tecnocampus de Mataró

adfo speed dating professional inserció laboral
Els candidats realitzen entrevistes ràpides amb les empreses // Foto: ADFO

El Tecnocampus de Mataró acollirà aquest dijous 14 de març entre les 9.30h i les 13h un Speed Dating Laboral organitzat per Incorpora Barcelona per fomentar la contractació laboral de persones en risc d’exclusió.

La jornada està organitzada concretament per 7 entitats que formen part del grup comarcal Maresme-Vallès Oriental del programa Incorpora de la Fundació Bancària de “la Caixa”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Speed Dating és un sistema d’entrevistes ràpides que té com a objectiu facilitar el contacte entre empreses amb necessitats de contractar i candidats interessats en les ofertes de feina.

Les entitats Incorpora recullen les ofertes de les empreses participants realitzant la preselecció dels candidats. El dia de l’acte, cada empresa disposarà d’una taula per atendre als usuaris Incorpora interessats en aquestes ofertes, per tal de que empresa i candidat tinguin un primer contacte.

BANER_300X250

A la inauguració de la jornada hi assistiran Jaume Farré, director del departament d’integració sociolaboral de la Fundació bancària “la Caixa”, Ángel Remacha, director de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Mataró, David Bote, alcalde de Mataró, i Josep Triadó, president del Consell Comarcal del Maresme.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*