Dijous, 28 gener 2021
Inici Destacades FSCD i Diari de la Discapacitat, junts per millorar la visibilitat mediàtica...

FSCD i Diari de la Discapacitat, junts per millorar la visibilitat mediàtica de la discapacitat intel·lectual

Signen un acord de col·laboració articulat a través d'Èxit21

un ordinador amb la pàgina de exit 21 a la pantalla
Èxit21 és el diari digital de la Fundació Catalana Síndrome de Down // Foto: FCSD

La Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) i el Diari de la Discapacitat han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’incidir positivament en la visualització mediàtica de la discapacitat intel·lectual.

El conveni s’articula a través d’Èxit21, el projecte comunicatiu de la FCSD conformat per redactors en situació de discapacitat intel·lectual. A partir d’ara, el seu equip de redactors publicarà periòdicament articles al Diari de la Discapacitat, el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya.

ARC Soluciones publi

Per Katy Trias, directora general de la FCSD, aquest conveni és “una oportunitat per promocionar els talents de les persones en situació de discapacitat intel·lectual en l’àmbit de la comunicació”.

Per la seva part, Carlos Valdivia, director del Diari de la Discapacitat, afirma que “aquest conveni és molt important pel Diari, perquè ens permetrà anar de la mà amb Èxit21 i la FCSD en l’objectiu de donar veu i visibilitat al col·lectiu de les persones amb diversitat funcional a través dels mitjans de comunicació”.

Un dels objectius d’aquest acord és millorar el tractament mediàtic de la discapacitat intel·lectual. En aquest sentit Èxit21, és compromet a facilitar de forma periòdica articles d’opinió sobre temes relacionats amb la discapacitat i assessorar al Diari de la Discapacitat en el tractament mediàtic de la discapacitat intel·lectual. De la mateixa manera, el Diari de la Discapacitat farà difusió del contingut facilitat per Èxit21 i de les informacions rellevants de la FCSD que reverteixin positivament en la visibilitat de la discapacitat intel·lectual.

El primera col·laboració d’aquest acord s’ha plasmat avui amb la publicació al Diari de la Discapacitat d’una columna escrita per Francisco Marín, redactor d’Èxit21, sobre com viu el confinament.

La relació entre Èxit21 i el Diari de la Discapacitat es remunta pràcticament al naixement del digital de la discapacitat a Catalunya, ara fa 4 anys. Des de ençà les dues plataformes havien col·laborat en diverses ocasions, una relació que ara s’ha concretat a través d’aquest conveni.

Oferta Any Nou!!! Subscriu-te a la nostra Newsletter

AMB UN 25% DE descompte fins el 31 de gener

Aprofita aquesta oportunitat per rebre cada dia al teu correu tota l'actualitat sobre el món de la discapacitat a Catalunya. PER NOMÉS 11,99 € L'ANY.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES