Diumenge, 28 novembre 2021
IniciEntrevistesCarles Valdivia: “Els mitjans de comunicació han de normalitzar el món de...

Carles Valdivia: “Els mitjans de comunicació han de normalitzar el món de la discapacitat”

entrevista carles valdivia exit 21
Èxit 21 és un projecte de comunicació de persones amb síndrome de Down // Foto: FCSD

El passat mes de març, just abans que comencés aquest malson de la crisi del coronavirus, Èxit 21, el projecte de comunicació de la Fundació Catalana Síndrome de Down, va fer una entrevista al Director del Diari de la Discapacitat, Carles Valdivia.

Més de dos mesos després, ja immersos en un procés de desescalada del confinament que hem patit per la pandèmia, s’ha pogut publicar aquella entrevista.

diari-discapacitat-300x250e

En la mateixa, el Director del Diari, entrevistat per en Gerard Ruiz, membre de l’equip de redacció d’Èxit 21, explica com va néixer el Diari de la Discapacitat ara fa quatre anys i quina ha estat l’evolució d’aquest mitjà de referència dins el sector de la diversitat funcional a Catalunya.

La trobada també va servir per posar els pilars d’un conveni de col·laboració entre Èxit 21 i el Diari de la Discapacitat per ajudar a visibilitzar el món de la discapacitat a través dels mitjans de comunicació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES