Dijous, 2 desembre 2021
IniciEntitatsSebastià Catllà renova el càrrec de president de la Fundació AMPANS quatre...

Sebastià Catllà renova el càrrec de president de la Fundació AMPANS quatre anys més

Juntament amb tots els membres de la junta del Patronat

Sebastià Catllà, president del Patronat de la Fundació // Foto: AMPANS

El Patronat de la Fundació AMPANS ha aprovat per unanimitat la renovació al càrrec de president, de Sebastià Catllà i Calvet. Sebastià Catllà va assumir la presidència de l’entitat l’any 2016 i el seu compromís va ser el d’acceptar un mandat de 4 anys de durada, però ha decidit quedar-se 4 anys més, fins el 2024 per gestionar la situació post Covid-19.

Junt amb el president, han renovat els 21 membres del patronat amb la voluntat de garantir la màxima estabilitat de l’entitat en un moment complicat pel futur en general del país. Així  doncs, el Patronat encapçalat per Sebastià Catllà, seguirà estant format per: Judith Bosch, que ocupa la vice-presidència, Joan Garriga, Josep Maria Boldú, Albert Giralt, Amàlia Rossell, Anna Vilanova, Baltasar Corrons, Conxita Codinach, Dolors Duari, Domènech Casasayas, Fèlix Puigmartí, Jaume Espinal, Jaume Torras, Jaume Torreguitart, Josep Maria Balanyà, Josep Sinca, Lluis Sánchez, Mercè Magem, Pere Camps, Valentí Roqueta i Xavier Jovés, i amb Toni Espinal a la direcció general de l’entitat.

fiare banca etica crowdfunding

Una de les primeres coses que ha fet la nova junta del Patronat ha estat  revisar el pressupost per ajustar-lo a la difícil situació econòmica que es preveu durant els propers mesos. Així, ha decidit ajornar, de moment sense data, alguns dels futurs projectes en els que treballava l’entitat, com ara La Parada (Manresa). En canvi, el Patronat manté pel caràcter d’urgència que té, el projecte residencial per a infants i joves que AMPANS està projectant a Sant Fruitós de Bages i que ha d’acollir 24 menors. Aquest servei residencial per a infants i adolescents amb autisme, ha d’estar finalitzat el 2021.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES