Dimecres, 21 febrer 2024
IniciCULTURAEl festival Imagina’t ofereix un nou servei especialitzat de suport per persones...

El festival Imagina’t ofereix un nou servei especialitzat de suport per persones amb discapacitat

acord servei especialitzat suport persones amb discapacitat
Els promotors d’aquest conveni de col·laboració // Foto: Pàdel amb Tu

La 2a edició del festival de concerts i actuacions musicals Imagina’t, que se celebra entre juliol i octubre a les instal·lacions de la Tarraco Arena Plaça, oferirà un nou servei especialitzat anomenat SEPAT per atendre i donar suport a les persones amb mobilitat reduïda o qualsevol tipus de discapacitat perquè puguin gaudir de tots els espectacles que ofereix l’esdeveniment.

Aquest nou servei, pioner a nivell estatal i europeu, es fruit del conveni de col·laboració que han firmat l’Associació d’esport adaptat, Pàdel Amb Tu (PAT) i l’empresa APIC que gestiona la Tàrraco Arena Plaça (TAP) per treballar conjuntament durant els propers anys per la millora i el desenvolupament de diferents projectes socials, així com en els àmbits de la sensibilització social i la coeducació. Aquest acord també contempla la cessió per part de la TAP d’un local perquè es puguin desenvolupar alguns d’aquests projectes.

El servei SEPAT (Servei Especialitzat PAT) es podrà demanar ja des de el mateix moment que és sol·licita l’entrada, i el podran sol·licitar de forma gratuïta les persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat que assisteixin soles o acompanyades, ja que en tot moment tindran al seu costat un voluntari.

D’aquesta manera la Tàrraco Arena Plaça es converteix en el primer gran recinte que comptarà amb el suport de personal format i qualificat per atendre i donar suport a tots els espectadors que per les seves condicions ho necessitin i puguin gaudir dels espectacles sense barreres i juntament amb els seus acompanyants.

Pàdel Amb Tu, dirigida per Albert Coscolla, és una associació que des del 2014 compta amb una sèrie de professionals (entrenadors, monitors, mestres, animadors, terapeutes, educadors socials, metges, nutricionista i psicòleg) que treballen de forma interdisciplinària per la millora de la qualitat de vida de les

persones i per l’aplicació de programes esportiu, recreatius, educatius i terapèutics.

El servei SEPAT s’estrenarà el proper 7 de juliol en el concert de David Bisbal. Els espectadors que vulguin sol·licitar el servei, ho podran fer online indicant-ho a l’hora de comprar l’entrada, (clicant a Accés Mobilitat reduïda) i s’hauran de personalitzar a les taquilles 30 minuts abans de l’inici dels espectacles. També es pot ampliar la informació trucant al telèfon 97 211 985.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content