Femarec llança una campanya per renovar la cuina del Centre de Dia de Salut Mental

L’entitat vol reactivar el taller de cuina pels usuaris i usuàries

taller de cuina femarec
L’entitat vol reactivar el centre el taller de cuina // Foto: Imatge cedida per Femarec

Femarec ha iniciat una campanya de micromecenatge solidari en un portal d’internet sota el títol “Tomàquets verds sense fregir” amb l’objectiu de renovar la cuina del Centre de Dia de Salut Mental, que precisa d’una nova placa de cocció i un forn nou per donar servei adequadament.

A causa d’aquesta circunstància, Femarec ha hagut de suspendre temporalment el taller de cuina, una de les activitats més gratificants pels usuaris i usuàries del Centre de Dia, ja que gràcies a aquesta activitat aprenen a millorar la seva activitat a la llar i a conèixer una dieta saludable.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquells treballadors que no tornen a casa durant la pausa del migdia, disposen d’un espai de menjador i cuina, que els permet menjar allò que ells mateixos s’han preparat i a més millorar les seves habilitats socials ja que dinen acompanyants.

Però a la vegada aquesta activitat és molt important per aquells i aquelles que viuen sols i soles ja que el taller de cuina els dóna a conèixer una àmplia gamma de plats nutritius i saludables que poden fer-se a casa.

BANER_300X250

La campanya de crowdfunding té com objectiu recaptar 850€ i ofereix diferents recompenses i agraïments per a aquells i aquelles que facin una donació al projecte. Packs recepta on s’inclourà la fitxa d’una recepta acompanyada amb un dels ingredients de la mateixa, xapes amb dissenys exclusius o un dinar al Centre de Dia.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*