Diumenge, 24 octubre 2021
IniciEsport AdaptatLa FCEDF, una de les primeres beneficiades per l’acord amb Mutuacat pel...

La FCEDF, una de les primeres beneficiades per l’acord amb Mutuacat pel patrocini d’activitats esportives

La mutualitat aportarà 40.000€ dins la temporada 2020/2021

fcedf acord mutuacat patrocina activitats esportives
La federació va signar el conveni de col·laboració el divendres passat // Foto: FCEDF

Divendres 11 de desembre, la Federació Catalana d’ Esport Adaptat a Catalunya (FCEDF) va ser una de les primeres Federacions que van signar l’acord de col·laboració amb Mutuacat , mitjançant el qual es rep una ajuda econòmica per portar a terme activitats formatives i de difusió d’hàbits saludables en la pràctica de l’esport.  

A més de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, també han signat aquest acord de col·laboració amb Mutuacat, la FC de bèisbol i softbol, la FC de cecs, la FC d’hípica, la FC de patinatge, la FC de motonàutica, la FC de Paralítics Cerebrals, la FC de Pilota i la FC de rugby.  

Mutuacat va signar un acord amb Unifedesport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), a través del qual la mutualitat ajudarà les entitats federatives amb un patrocini econòmic de 40.000 € dins de la propera temporada 2020/2021, per dur a terme activitats formatives i de difusió d’hàbits saludables en la pràctica de l’esport.  

Aquest és un important acord per recolzar les Federacions amb més dificultats econòmiques com a conseqüència de les restriccions de les activitats esportives i de promoció arran de la pandèmia de la Covid-19. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES