Exposició col·lectiva Art Singular a la Casa Dalmases de Cervera amb la participació d’artistes amb discapacitat

Entre els participants hi és l’Associació Alba i altres entitats del territori

cartell exposicio art singular casa dalmases cervera
Cartell de l’exposició col·lectiva ‘Art Singular’ // Foto: Associació Alba

Aquest diumenge 20 de maig a les 13h s’inaugura a Cervera l’exposició col·lectiva Art Singular a la Casa Dalmases, en la que és la primera iniciativa impulsada per la Fundació Josep Santacreu per visibilitzar el talent artístic de les persones amb discapacitat i dignificar les seves obres introduint-les en el circuït professional.

L’exposició té un caràcter integrador i pretén que artistes allunyats del circuit oficial de l’art –persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental de diferents entitats socials-, puguin exposar les seves obres al costat d’artistes de reconegut prestigi internacional com Jordi Pallarés, Víctor Mira, Chambliss, Giobbi, Jaume Plensa, Jean Rustin i les intervencions i les obres de l’artista xilè Andrés Belmar, comissari de l’exposició.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La recent creada Fundació Josep Santacreu s’ha posat en contacte amb diferents entitats del territori per conèixer i detectar persones amb talent artístic per donar difusió al seu treball i formar-los en aquest àmbit.

Entre les entitats que participen en aquesta exposició hi ha: l’Associació Alba que hi participa amb obres de 4 artistes de l’entitat i 7 obres diferents que han estat realitzades en els tallers terapèutics o activitats artístiques que es realitzen habitualment a l’entitat, així com a nivell particular.

BANER_300X250

A més de l’Associació Alba, també hi participen en l’exposició la Fundació Estimia; La Casa de Carlota, La Fundació Estany, la Fundació Ampans i la Fundació la Fageda. L’exposició es podrà veure fins el 22 de juny en diferents horaris de dilluns a diumenge.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*