Èxit de participació al IX Campionat de botifarra inclusiu “Contro i Recontro” de Tremp

Organitzada per l’Alba Jussà i el Club de Botifarra d’Alguaire

campionat botifarra contro recontro inclusiu tremp
Persones jugant a aquest popular joc de cartes // Foto: Associació Alba

Unes 250 persones van participar aquest passat dissabte a la IX trobada del Contro i Recontro, un campionat de botifarra que es celebra anualment al Parc del Pinell de Tremp, organitzada per l’Alba Jussà i el Club de Botifarra d’Alguaire, que compta amb la participació de serveis i associacions que vetllem per la salut mental al territori de Lleida, així com d’entitats locals aficionades a aquest joc de cartes.

La jornada, en la que es van realitzar diferents activitats lúdiques i culturals. va comptar amb la presència de diferents representants de l’administració com Joan Santacana, director dels serveis territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat; Constante Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà i Joan Ubach, alcalde de Tremp.  

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Alba Jussà neix gràcies a la col·laboració de l’Associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per millorar les condicions i la qualitat de vida de les persones (infants, joves i gent gran) amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental.

Aquest conveni de col·laboració pretén oferir uns serveis a les persones que contribueixin a la inclusió social i al seu desenvolupament en l’àmbit social, d’emancipació o laboral.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*