TEB posa en marxa un Club de Lectura Fàcil dins el seu programa de voluntariat

Es reuneix setmanalment per llegir i comentar un mateix llibre

teb club lectura fàcil
La iniciativa ha començat amb un grup de set persones i el suport d’un voluntari // Foto: Grup TEB

Aquest mes d’abril el Grup Cooperatiu TEB ha inaugurat el Club TEB de Lectura Fàcil. Aquest nou programa de voluntariat es reunirà un cop a la setmana al TEB/Sant Andreu i estarà format inicialment per un grup de set persones del Centre Especial de Treball de Barcelona i el suport d’un facilitadora voluntària.

Es reuniran per llegir i comentar un mateix llibre escrit en la modalitat de lectura fàcil, amb l’objectiu de descobrir el plaer de la lectura, estimular la imaginació i el debat amb altres persones, així com fomentar les relacions fora de l’entorn laboral.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest Club de lectura fàcil s’emmarca dins del programa de voluntariat “Tens una habilitat per compartir?”, en el que insereixen altres programes de voluntariat per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual com són: acompanyaments a persones del centre ocupacional (“Ens acompanyes?”), sortides amb els residents de les llars i pisos amb suport de TEB Habitatge (“Surt amb nosaltres!”) i vincles d’amistat un a un amb les persones tutelades per TEB Fundació (“Fes un nou amic”). Tots ells dins la campanya “Al TEB, som més amb tú”.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*