Dimarts, 19 octubre 2021
IniciRecerca i TecnologiaExcel i Zoom són les eines tecnològiques en que les persones amb...

Excel i Zoom són les eines tecnològiques en que les persones amb discapacitat més necessiten formar-se per a la feina

Segons una enquesta realitzada dins el projecte Líderes Digitales de Plena Inclusió Espanya

eines tecnològiques persones amb discapacitat
Una participant en el projecte Líderes digitales 1 // Foto; Plena Inclusió

Excel, com a programari d’ofimàtica, i Zoom, com a plataforma per fer videoconferències, son les principals eines tecnològiques en les que les persones estan més interessades en formar-se per a la seva feina, segons una enquesta realitzada dins el projecte Líderes Digitales 2 de Plena Inclusió Espanya en el que han participat 123 persones amb i sense discapacitat. 

Segons aquesta enquesta, la majoria de persones necessita formar-se en eines d’ofimàtica com Word o Power Point, encara que la més necessària és Excel. De la mateixa manera, l’eina de videoconferència més necessària és Zoom, encara que molt seguit de Teams. Quant a les xarxes socials, l’estrella en l’àmbit laboral és Linkedin.

En l’enquesta, han participat entre d’altres: 51 persones amb discapacitat que busquen feina; 35 persones amb discapacitat que treballen en empreses o administracions; 17 professionals d’entitats; 14 professionals sense discapacitat; que treballen en empreses o administracions públiques. Més de la meitat de les participants han estat dones.

El projecte Líderes digitales 2

El projecte Líderes digitales 2, en el que col·laboren Fundació Vodafone Espanya i Plena Inclusió Espanya està destinat a donar formació sobre tecnologia per a persones amb discapacitat intel·lectual que treballen o busquen feina en empreses o administracions públiques, perquè tinguin més oportunitats que els contractin.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES