Dimarts, 19 octubre 2021
IniciEntitatsECOM sensibilitzarà sobre el món de la discapacitat a la Festa de...

ECOM sensibilitzarà sobre el món de la discapacitat a la Festa de l’Associat, en el marc de les Festes de la Mercè

Organitza l'activitat “Mira Com Pinto”, on els participants hauran de pintar un dibuix sense mans

festa l'associat ecom
Cartell de la Festa l’Associat de Barcelona // Foto: ECOM

ECOM aprofitarà les Festes de la Mercè de Barcelona, que se celebren del 24 al 26 de setembre, per sensibilitzar sobre el món de la discapacitat. L’equip de voluntariat d’ECOM serà present a la Festa de l’Associa’t, el dia 24 de setembre d’11 a 12h, amb l’activitat de sensibilització sobre la discapacitat  “Mira Com Pinto”. 

En aquesta activitat les persones participants hauran de pintar un dibuix sense utilitzar les mans. De manera que, s’haurà de ser creatiu i buscar alternatives, tal com fan les persones amb mobilitat reduïda en la seva quotidianitat. 

En la dinàmica també es podrà experimentar amb uns licornis que ha fet manualment l’equip de voluntariat. Aquest instruments consisteixen en uns cascs, que tenen una vareta incorporada a la qual es pot fixar un llapis. Es tracta d’un suport per a les persones amb mobilitat reduïda a les extremitats superiors, que els permet utilitzar el teclat de l’ordinador o escriure, movent el cap. 

La Festa de l’Associa’t vol contribuir a enfortir els projectes comunitaris i associatius i donar visibilitat a la important tasca d’aquests ecosistemes comunitaris. Tant és així que són les entitats de la ciutat de Barcelona, entre elles ECOM, les que organitzen les activitats de l’Associa’t 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES