Estudiants amb discapacitat visual participen al Campament ‘Masterxef’ de l’ONCE Catalunya

Se celebra del 2 al 6 de juliol a Santa Margarida de Montbui

estudiants-discapacitat-visual-colònies-masterxef-once-catalunya
Estudiants amb discapacitat visual realitzant una recepta de cuina //Fot: ONCE Catalunya

Una trentena de nens i nenes, d’entre 6 i 17 anys, estudiants cecs o amb discapacitat visual greu, participaran entre el 2 i el 6 de juliol al Campament ‘Masterxef’ a les colònies de l’ONCE Catalunya que es faran a la Casa ‘La Censada’ a Santa Margarida de Montbui.

Els infants dedicaran tots els dies una part de la jornada al ‘Espai del Xef’, on adquiriran les destreses pròpies de la cuina realitzant tallers de broquetes de fruites, de galetes, de pastar i fornejar pa.

A més, participaran el taller de confecció de vestuari, i faran activitats esportives (futbol, goalball, natació o senderisme), jocs populars, piscina i excursions.

Com en altres edicions el plat fort d’aquestes colònies serà la celebració d’un concurs de cuina tipus ‘Masterxef’ que se celebrarà el dissabte 6 de juliol pel matí, en que elaboraran per grups de 3 ó 4 components, diferents receptes que després presentaran davant un jurat.

L’equip guanyador rebrà com a premi un cap de setmana de convivència a Madrid, entre el 7 i el 9 de setembre, on juntament amb els campions d’altres campaments de l’ONCE realitzaran diferents activitats de cuina dirigides per un prestigiós xef.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*