Les colònies d’estiu de l’ONCE organitzen el concurs de cuina ‘L’art als fogons’

Se celebra el 5 de setembre a Santa Margarida de Montbui

campaments estiu once concurs cuina art fogons
Aquests campaments se celebren de l’1 al 5 de setembre // Foto: ONCE

Aquest dimecres 5 de setembre la trentena de nens i nenes que hi participen al campament d’estiu de l’ONCE Catalunya a la Casa de Colònies “La Censada” a Santa Margarida de Montbui, gaudiran de ‘L’art als fogons’ a través d’un Concurs de Cuina que se celebrarà al Campament de Cuina ‘Bon profit’ de 10 a 13.30h.

Els nens participaran en grups d’entre 3 i 4 components, que hauran de constituir-se de la forma més heterogènia possible, és a dir, que els seus membres tinguin diferents edats, condicions visuals, característiques, habilitats, nivells d’autonomia, tot potenciant el treball en equip i la igualtat d’oportunitats.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Cadascun dels equips haurà d’elaborar una recepta que després presentarà davant un jurat. L’equip guanyador rebrà com a premi un cap de setmana de convivència a Madrid entre el 7 i el 9 de setembre, juntament amb els campions d’altres campaments de l’ONCE, amb un taller de cuina dirigit per un prestigiós xef.

Aquest concurs és una de les principals novetats del programa d’activitats esportives i de multiaventura, lúdiques i d’oci, de desenvolupament de l’autonomia personal o l’adquisició d’habilitats socials que organitzen cada any aquests campaments d’estiu de l’ONCE.

BANER_300X250

Aquests campaments i cursets d’estiu estan adreçats a estudiants cecs i amb discapacitat visual greu, però també estan oberts a la participació de nens amb altres discapacitats associades a la ceguesa i també nens sense discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*