Es presenta al Senat una Proposició de Llei per regular per primer cop a Espanya l’accessibilitat cognitiva

Per part del Grup Parlamentari Popular a proposta del CERMI

senat reforma llei accessibilitat cognitiva
El Ple del Senat debatrà en els propers dies sobre aquesta proposta // Foto: Wikipèdia

El Grup Parlamentari Popular (GPP) en el Senat, fent-se ressò d’una demanda del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), ha registrat una Proposició de Llei de reforma de la vigent Llei General dels Drets de les Persones amb Discapacitat i de la seva Inclusió Social, per regular per primera vegada a Espanya l’accessibilitat cognitiva, un aspecte de l’accessibilitat universal sense ordenació legal.

Després del registre i presentació a la Cambra Alta, en properes dates el Ple del Senat tindrà que debatre si pren en consideració la proposició, un fet que es dona per descomptat ja que el GPP disposa de majoria absoluta en aquesta cambra.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Posteriorment, es remetrà al Congrés perquè sigui tramitada com a proposició de Llei, seguint el procediment habitual de les iniciatives legislatives.

Cal destacar la importància d’aquesta iniciativa, ja que la regulació legal de l’accessibilitat cognitiva és una de les grans qüestions en l’agenda política del moviment social de la discapacitat.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*