Entrega dels premis Provital Group d’Art i Discapacitat al Teatre Municipal de Barberà del Vallès

Amb la presència de l’alcaldessa Silvia Fuster

entrega-premis-provital-grup-art-discapacitat
L’acte es va fer al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà de la Vallès // Foto: Provital Group

El passat 15 de novembre es va celebrar al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès l’acte d’entrega de premis del II Concurs d’Art de Provital Group, organitzat conjuntament amb Artistas Diversos i la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldesa de Barberà del Vallès, Silvia Fuster, dels regidors Pere Pubill i Roger Pérez,  i de Myrtha Casanova, Presidenta de Artistas Diversos, a més de molts dels artistes participants al concurs.

BANER_300X250

També es va inaugurar l’exposició de les 25 obres finalistes. Les obres premiades i algunes de les finalistes, decoraran les oficines del Grup Provital tant a Espanya com a les diferents delegacions a França, Polònia, Mèxic, Brasil, Estats Units i Xina.

Un altre de les novetats culturals que es van mostrar són els tallers inclusius organitzats per a infants a les escoles locals, on se’ls mostra les obres de l’exposició amb l’ajuda d’algun dels artistes guardonats. Els alumnes aprenen a pintar amb un pinzell penjat d’una banda al cap per apreciar la dificultat afegida de la discapacitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*