Curs Inserta d’auxiliar de vivers, jardins i centres de jardineria per persones amb discapacitat

Amb la cofinanciació del Fons Social Europeu

treballadors als jardins la muntanyeta
El curs és per auxiliar de jardineria // Foto: APPC

Inserta Empleo, l’entitat de la Fundació ONCE per a la formació i l’ocupació  va començar ahir a Barcelona un curs d’auxiliar de vivers, jardins i centres de jardineria al que assisteixen 12 persones amb discapacitat. Aquesta acció formativa de 330 hores lectives s’impartirà fins el 7 de març i està dividida en dos mòduls: operacions bàsiques en vivers i centres de jardineria i operacions bàsiques per a la instal·lació i manteniment de jardins, paisatges i zones verdes.

Els alumnes aprendran les aptituds professionals que els permetin un rendiment competitiu en el mercat de treball i el desenvolupament de les habilitats personals per aconseguir una plena participació en el seu entorn laboral i social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest curs s’emmarca en els programes operatius d’Inclusió Social i de l’Economia Social (Poises) i d’Ocupació Juvenil (POEJ) que està desenvolupant Fundació ONCE a través d’Inserta, amb la cofinanciació del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, per incrementar la formació i ocupació de persones amb discapacitat.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*