Entitats de la discapacitat convoquen una protesta a Barcelona per denunciar la manca de taxis adaptats a la ciutat

Hi han 91 taxis adaptats per 130.000 persones amb discapacitat

entitats-discapacitat-protesta-denuncia-manca-taxis-adaptats

La Fundació Disgrup i diverses associacions relacionades amb l’àmbit de la discapacitat han convocat una protesta a Barcelona pel proper 11 d’octubre a les 12h. a la Plaça Universitat per denunciar per la manca de taxis adaptats a la capital catalana.

Actualment hi ha una flota de 91 taxis adaptats a la ciutat per donar servei a més de 130.000 persones amb discapacitat. Per això la Fundació Disgrup denuncia que falten més de 400 taxis adaptats i acusa a l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat d’haver arribat a aquesta situació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Sot el lema “Basta ja!, els discapacitats no som ciutadans de segona”, aquestes organitzacions traslladaran als carrers que Barcelona no compleix amb la llei d’accessibilitat, que entre altres qüestions obliga a que el número de taxis adaptats representi, com a mínim, el 5% de la flota.

L’Assemblea de Diversitat Funcional (ADFB) s’ha desmarcat d’aquesta protesta en favor del taxi adaptat, potser perquè la lluita d’aquesta entitat està més centrada en l’accessibilitat el metro barcelonès.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*