Diumenge, 24 octubre 2021
IniciInclusió SocialEntitats de la discapacitat convoquen una protesta a Barcelona per denunciar la...

Entitats de la discapacitat convoquen una protesta a Barcelona per denunciar la manca de taxis adaptats a la ciutat

entitats-discapacitat-protesta-denuncia-manca-taxis-adaptats

La Fundació Disgrup i diverses associacions relacionades amb l’àmbit de la discapacitat han convocat una protesta a Barcelona pel proper 11 d’octubre a les 12h. a la Plaça Universitat per denunciar per la manca de taxis adaptats a la capital catalana.

Actualment hi ha una flota de 91 taxis adaptats a la ciutat per donar servei a més de 130.000 persones amb discapacitat. Per això la Fundació Disgrup denuncia que falten més de 400 taxis adaptats i acusa a l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat d’haver arribat a aquesta situació.

Sot el lema “Basta ja!, els discapacitats no som ciutadans de segona”, aquestes organitzacions traslladaran als carrers que Barcelona no compleix amb la llei d’accessibilitat, que entre altres qüestions obliga a que el número de taxis adaptats representi, com a mínim, el 5% de la flota.

L’Assemblea de Diversitat Funcional (ADFB) s’ha desmarcat d’aquesta protesta en favor del taxi adaptat, potser perquè la lluita d’aquesta entitat està més centrada en l’accessibilitat el metro barcelonès.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES