Crida a la participació en l’11a caminada solidària de La Muntanyeta en els últims dies per inscriure’s

Se celebra el 6 d’octubre, Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

crida-participació-caminada-la-muntanyeta-2019
L’edició de 2018 va ser un èxit de participació // Foto: APPC Tarragona

Quan queden pocs dies per a la celebració de la 11a caminada solidària per La Muntanyeta, l’Associació Provincial per la Paràlisi Cerebral (APPC) ha fet una crida a la participació perquè la jornada sigui una gran reivindicació dels drets de les persones amb paràlisi cerebral.

La caminada tindrà lloc el proper diumenge 6 d’octubre, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral.

BANER_300X250

La crida és per recordar també que les inscripcions encara estan obertes, i tothom qui ho vulgui s’hi pot apuntar a través de la plataforma Entrapolis, que cedeix els seus serveis de manera gratuïta. També es poden fer a les oficines del centre (carrer Muntanya de Sant Pere, s/n, Tarragona), en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. El recorregut és adaptat a les persones amb mobilitat reduïda.

L’organització de la caminada va a càrrec dels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta. La seva edició, un any més, és possible gràcies al suport d’un gran nombre de persones voluntàries i col·laboradores.

D’altre banda i coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, el moviment ASPACE ha engegat la campanya #DaleLaVuelta per reivindicar els drets del col·lectiu que es recullen en la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*