Els Premis UV Ocupació reconeixen a Adecco en matèria d’inclusió laboral de les persones amb discapacitat

Va orientar a més de 12.000 persones al 2018, 1.028 a la Comunitat Valenciana

premis-ocupació-inclusió-laboral-persones-discapacitat
Equip de coordinadores de la Fundació a la Comunitat Valenciana // Foto: Fundació Adecco

La Fundació General UV, de la Universitat de València, ha reconegut la tasca realitzada per la Fundació Adecco en matèria d’inclusió laboral i ocupació de persones amb discapacitat mitjançant el lliurament del premi a la Inclusió Laboral dels Premis UV Ocupació.

L’any 2018 la Fundació Adecco va orientar laboralment a més de 12.000 persones amb discapacitat a nivell nacional, 1.028 d’elles a la Comunitat Valenciana, generant 526 llocs de treball. Així mateix, la Fundació Adecco, present a la Comunitat Valenciana des de l’any 2003, ha treballat històricament amb la Universitat de València a través de serveis d’orientació per acompanyar en la transició al mercat laboral a estudiants universitaris amb discapacitat.

BANER_300X250

Tot això s’emmarca en el projecte #EmpleoParaTodos, a través del qual Fundació Adecco treballa per afavorir l’accés a l’ocupació de les persones que més difícil ho tenen, entre les que es troben les persones amb discapacitat. Dins de la Comunitat Valenciana es duen a terme diferents iniciatives dirigides cap a la inclusió laboral: programes de formació, tallers per a l’ocupació, accions de voluntariat corporatiu, campanyes de sensibilització, convocatòria de beques, orientació i inserció laboral.

Segons Mercedes Alcover, coordinadora de la Fundació Adecco a la Comunitat Valenciana, “aquest reconeixement de la Universitat de València és un reconeixement a la feina, vocació i passió d’un equip que cada dia lluita contra l’exclusió sociolaboral a la nostra comunitat, però també és un reconeixement per a les milers de persones que cada dia atenem a la nostra delegació i que busquen una oportunitat laboral “.

“L’educació i formació juguen un paper fonamental en la inclusió laboral d’una persona amb discapacitat i, per això, per a la Fundació Adecco és molt important treballar des d’edats primerenques amb nens i joves, perquè quan iniciïn la recerca de feina ho facin amb les mateixes oportunitats que altres joves sense discapacitat. Històricament venim realitzant diferents iniciatives des de la Fundació Adecco amb la Universitat de València perquè els estudiants amb discapacitat comptin amb orientació i acompanyament de qualitat per assegurar el seu accés al mercat laboral amb garanties d’èxit “, ha declarat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*