Els Premis Factor Humà reconeixen el programa DIL d’integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

Ara hi han 95 persones en aquest programa de la Generalitat

programa dil integració laboral discapacitat intel·lectual
El conseller Jordi Puigneró amb dues persones del programa DIL // Foto: gencat

Els Premis Factor Humà han reconegut en l’edició d’enguany el Programa DIL d’integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a la Generalitat de Catalunya, que ha estat seleccionat com a finalista.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va fer ahir la cloenda de l’acte de lliurament dels Premis Factor Humà 2019. Aquests guardons de la Fundació Factor Humà reconeixen la gestió de les persones des d’una perspectiva transformadora.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El conseller Puigneró va destacar en la seva intervenció que la gestió del talent i els lideratges empàtics són els reptes de la gestió de les persones per al segle XXI. “En l’era de la robòtica i de la intel·ligència artificial, avui, més que mai, ens caldrà factor humà en la governança. Fer sorgir el talent, retenir-lo, fomentar-lo, serà la clau de volta de la gestió de les persones en la societat digital”, ha assegurat. “El talent està en totes les persones. El millor lideratge serà aquell capaç de fer aflorar les capacitats de cadascú dins de les organitzacions.”

El Programa DIL s’adreça a persones que tenen com a mínim un 25% de discapacitat intel·lectual reconeguda, que poden accedir a un lloc de treball a la Generalitat mitjançant convocatòries específiques pel sistema de concurs de mèrits. Es tracta d’un programa pioner perquè la Generalitat ha estat la primera administració en què el seguiment dels treballadors i treballadores d’aquest col·lectiu el fa el personal tècnic de la pròpia administració.

BANER_300X250

Actualment hi ha 95 treballadors i treballadores inclosos en aquest programa, que compten també amb personal referent al seu departament que els facilita l’aprenentatge de les tasques i el desenvolupament de les relacions socials a l’entorn laboral.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*