Els nedadors Òscar Salguero i Marian Polo, guanyadors del Trofeu “Jocs Catalans” de natació

La jornada va comptar amb la presència del president Quim Torra

Oscar-Salguero-Marian-Polo-trofeu-jocs-catalans-natació
El president de la Generalitat va estar present a la jornada // Foto: FCEDF

Els nedadors Òscar Salguero i Marian Polo van estar els guanyadors de la quarta i darrera jornada de la Lliga Catalana de natació Trofeu “Jocs Catalans” que es va disputar dissabte a les instal·lacions del CN Barcelona amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.

En categoria masculina, Salguero es va imposar al gran favorit del Trofeu, Antoni Ponce. El nedador del CN Sabadell va guanyar el Trofeu “Jocs Catalans” amb 1033 punts, aconseguits al triomf a la prova de 200m braça SB4-SB13. Antoni Ponce va aconseguir la segona posició del Trofeu amb 879 punts de la seva victòria a la prova de 50m braça. El nedador del CN Mataró, Ariel Schrenck va finalitzar en tercera posició amb 767 punts.

En categoria femenina, davant l’absència de les nedadores paralímpiques Sarai Gascón i Núria Marquès, la victòria va ser per la nedadora del CN Badia, Marian Polo amb 650 punts aconseguits a la seva victòria a la prova de 50m esquena.

Les nedadores del CN Mataró, Berta García i Marta Colom van finalitzar a la segona i tercera posició respectivament amb 491 i 457 punts.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*