Arrenca al juny un cicle de xerrades a Girona sobre “Drets legals i laborals de les persones amb discapacitat”

Organitzat pel Grup MIFAS, són gratuïtes

cartell-cicle-xerrades-mifas-drets-legals-laborals-persones-discapacitat

El mes de juny el Grup MIFAS posa en marxa un Cicle de Xerrades gratuïtes, amb l’objectiu de resoldre temes i dubtes entorn els drets legals i laborals de les persones amb discapacitat.

El cicle està format per tres sessions de diverses temàtiques i s’adrecen a socis/es de l’entitat, famílies, professionals i a totes aquelles persones interessades en aquestes temàtiques.

La primera de les sessions es celebra el 17 de juny, a la UNED de Girona i serà a càrrec de l’advocada laboralista i professora de Dret del Treball a la UdG, Glòria Samblàs. Es tractaran els dubtes que apareixen quan parlem d’Incapacitat Permanent i sobretot quan es fa referència a la seva compatibilitat amb la feina.

Totes les persones interessades poden inscriure’s a les sessions que vulguin, de forma totalment gratuïta.

Programa cicle de xerrades

Jornada 1. “La incapacitat permanent i la seva compatibilitat amb el treball. On és el límit?”. A càrrec de  Glòria Samblàs, advocada laboralista i professora associada de Dret del Treball a la facultat de Dret de la Universitat de Girona. El 17 de juny a les 17:30h a la Sala Gran de la UNED de Girona.

– Jornada 2. “El Patrimoni Protegit. Un recurs que cal conèixer”. A càrrec de Joan Benítez i Miquel Regalat, advocats col·laboradors de MIFAS, experts en dret de la discapacitat. El 15 d’octubre a les 17:30h a la Seu central MIFAS.

– Jornada 3. “Suport Jurídic i Social ara, i previsions de futur”. A càrrec de Josep M. Solé, advocat i director de Support, Fundació Tutelar Girona. El 25 de novembre a les 17:30h al Centre d’Atenció Integral MIFAS.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*