Dissabte, 4 desembre 2021
IniciEsport AdaptatEls alumnes de l’INEFC faran pràctiques de fitness funcional adaptat per a...

Els alumnes de l’INEFC faran pràctiques de fitness funcional adaptat per a persones amb diversitat funcional

Limited Edition Athletes signa un conveni de col·laboració amb l’Institut Nacional d’Educació Esportiva de Catalunya

conveni fitness funcional adaptat
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Limited Edition Athletes

Limited Edition Athletes ha signat aquesta setmana un acord de col.laboració amb l’Institut Nacional d’Educació Esportiva de Catalunya (INEFC) perquè els alumnes de quart curs puguin fer pràctiques de fitness funcional adaptat.

Aquesta és una notícia molt important perquè suposa l’impuls del fitness funcional adaptat dins el món acadèmic i servirà perquè els futurs professionals de l’esport a Catalunya obtinguin aquest coneixement d’una activitat més aviat recent en aquests últims anys.

fiare banca etica crowdfunding

El fitness funcional adaptat adapta la pràctica esportiva a les capacitats de les persones amb diversitat funcional, permetent que l’esport sigui accessible per a tothom en un entorn comú, segur i inclusiu. Aquesta adaptació es dona tant en la part tècnica dels exercicis i la metodologia com en la part emocional.

Limited Edition Athletes és una organització sense ànim de lucre conformada per professionals de l’esport, persones voluntàries dedicades a diferents disciplines i atletes amb diversitat funcional i sensorial, que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social a través del fitness funcional adaptat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES