El voluntariat corporatiu participa un any més a Barcelona a la 12 edició del Dia Solidar de les Empreses

S’ha celebrat conjuntament a 11 ciutats espanyoles

dia solidari empreses voluntariat corporatiu
Voluntaris participant a la jornada amb activitats de les entitats // Foto: Dia Solidario Empresas

Empleats de Santalucía, MGS, Mutua de Propietarios, SAP, Viajes El Corte Inglés, UCI, Gestamp, Deutsche Bank, Baxter, Minsait i Reale van participar aquest dissabte a Barcelona a la celebració de la 12a edició del Dia Solidari de les Empreses (DSE) de voluntariat corporatiu organitzat per Atresmedia i Cooperación Internacional.

Els voluntaris d’aquestes empreses van realitzar diferents accions solidàries com tasques de neteja de jardins, acompanyament de persones grans, un partit de futbol amb persones amb discapacitat o la realització d’un taller d’advent amb col·lectius vulnerables.

BANER_300X250

Les entitats socials col·laboradores amb aquesta jornada de voluntariat corporatiu han estat Best Buddies BCN, AIS Ayuda a la Infancia Sin Recursos, Fundació Acollida i Esperança, Can Banús, Fundación Atria, Residencia El Sol, Fundació Boscana i Fundació Catalonia.

Aquesta jornada solidària està orientada a promoure el voluntariat corporatiu i la sensibilització davant els problemes reals de l’entorn des de l’àmbit empresarial.

Enguany ha estat un rècord de la jornada quant als equips participants, amb 109 grups a nivell nacional, 55 d’ells a Madrid i 12 a Barcelona. Això soposa que prop de 1.200 empleats de 50 companyies hi han participat aquest any, mostrant el compromís social de les empreses a través del voluntariat com a eina de transformació social.

La iniciativa, que aquest any ha arribat a la 12a edició, ha anat incrementant progressivament al llarg dels anys tant en el nombre d’empreses inscrites i entitats participants. En concret al 2018, la participació d’empreses PYME s’ha incrementat en un 40% respecte l’any passat.

El Dia Solidari de les Empreses es va celebrar ahir a 11 ciutats espanyoles de forma simultània: A Coruña, Barcelona, Las Palmas, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tenerife, València, Valladolid, Vigo i Saragossa.

Com a novetat d’aquesta edició el Dia Solidari de les Empreses ha proposat un concurs als voluntaris participants perquè comparteixin al Twitter les seves fotografies favorites de la jornada amb l’etiqueta #DiaSoliario18.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*