Arriba la 12a edició del Dia Solidari de les Empreses amb rècord en la participació de voluntaris

La jornada se celebra el 20 d’octubre en 11 ciutats espanyoles

LaNitMesIn_banner_728x90
12a edició dia solidari empreses voluntaris
En aquesta jornada els voluntaris s’impliquen en les tasques de les entitats // Foto: diasolidario.com

El proper dissabte 20 d’octubre Atresmedia i Cooperació Internacional presentaran la 12a edició del Dia Solidari de les Empreses, que va dirigida a fomentar el compromís social de les companyies a través del voluntariat com a eina de transformació social.

Enguany i sota el lema “cada persona compta, cada empresa suma” la jornada se celebrarà en 11 ciutats espanyoles (Corunya, Barcelona, Las Palmas, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tenerife, València, Valladolid, Vigo i Saragossa), i comptarà amb la participació de més d’un miler de voluntaris de 50 empreses de tota Espanya.

A Barcelona, AIS Ayuda a la Infancia y sin recursos, un grup de voluntaris de MGS, Mútua de Propietarios i Reale Seguros, realitzarà calendaris d’Advent juntament amb els usuaris de l’entitat que després seran regalats a persones amb discapacitat, persones de la tercera edat i nens i famílies sense recursos o en risc d’exclusió social. L’activitat es durà a terme a la Residencia Estimia.

D’altra banda, un grup de voluntaris d’MGS, UCI i +3 de Gestamp, aniran a la Fundació Boscana per fer tasques de manteniment i neteja de les instal·lacions de la pròpia entitat. Tots els grups de voluntaris s’uniran a posteriori per fer un esmorzar i compartir experiències.

banner-electium_300x250_v2

D’aquesta manera els voluntaris de les empreses s’impliquen en les activitats de les entitats socials, com tallers d’oci i acompanyament a col·lectius en risc d’exclusió social, persones grans o amb discapacitat i activitats mediambientals.

En els deu anys d’història d’aquesta iniciativa solidària, han participat 179 companyies i 150 entitats no lucratives i prop de 9.300 voluntaris que s’han involucrat en l’atenció de més de 48.000 persones de col·lectius especialment vulnerables.

La trobada tindrà aquest any una important presència en les xarxes socials a través de l’etiqueta #DiaSolidario18 i el compte a twitter @diasolidario

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*