Prop de 100 persones amb discapacitat toquen el cel a la Jornada d’Aviació Adaptada a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena

Amb la presència del president de la Diputació, Marc Castells

jornada aviació adaptada cel persones discapacitat
El president de la Diputació, Marc Castells, durant la jornada a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena // Foto: Oscar Giralt (Diba)

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va assistir aquest dissabte a la Jornada d’Aviació Adaptada que es va celebrar a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena per apropar el món de l’aviació a les persones amb discapacitat.

Durant la inauguració de la jornada, Castells va ressaltar que la societat necessita “fer esdeveniments com aquest”, assegurant que amb aquesta jornada s’han obert les portes del cel a la societat.

BANER_300X250

El president de la Diputació, en el seu parlament també va voler agrair el suport d’institucions i entitats per fer possible aquesta jornada, “un somni que fa uns anys hagués estat impossible” ja que, avui, va dir “un munt de persones, que tenen diversitats funcionals, podran gaudir d’una experiència segurament inoblidable i això ho hem de posar en valor”.

Durant la jornada prop de 100 persones amb alguna discapacitat es van enlairar a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena, amb la col·laboració de voluntaris que van facilitar l’accés als avions, ja que no tots estaven adaptats.

D’altre banda, la jornada d’ahir va servir per obrir un nou nínxol d’activitat per l’aeròdrom d’Igualada-Òdena, l’aviació adaptada, que servirà per impulsar el desenvolupament econòmic del territori a l’hora que per posar en valor la sensibilització pel món de la discapacitat.

La jornada d’Aviació Adaptada estava organitzada per “Vols per a tothom”, “Las Sillas Voladoras” i “Temyque”, i comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona, Aeroports de Catalunya, la Federació Aèria Catalana, l’Ajuntament d’Igualada i l’Ajuntament d’Òdena.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*