Dimecres, 19 gener 2022
IniciDestacadesProp de 100 persones amb discapacitat toquen el cel a la Jornada...

Prop de 100 persones amb discapacitat toquen el cel a la Jornada d’Aviació Adaptada a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena

jornada aviació adaptada cel persones discapacitat
El president de la Diputació, Marc Castells, durant la jornada a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena // Foto: Oscar Giralt (Diba)

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, va assistir aquest dissabte a la Jornada d’Aviació Adaptada que es va celebrar a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena per apropar el món de l’aviació a les persones amb discapacitat.

Durant la inauguració de la jornada, Castells va ressaltar que la societat necessita “fer esdeveniments com aquest”, assegurant que amb aquesta jornada s’han obert les portes del cel a la societat.

El president de la Diputació, en el seu parlament també va voler agrair el suport d’institucions i entitats per fer possible aquesta jornada, “un somni que fa uns anys hagués estat impossible” ja que, avui, va dir “un munt de persones, que tenen diversitats funcionals, podran gaudir d’una experiència segurament inoblidable i això ho hem de posar en valor”.

Durant la jornada prop de 100 persones amb alguna discapacitat es van enlairar a l’aeròdrom d’Igualada-Òdena, amb la col·laboració de voluntaris que van facilitar l’accés als avions, ja que no tots estaven adaptats.

D’altre banda, la jornada d’ahir va servir per obrir un nou nínxol d’activitat per l’aeròdrom d’Igualada-Òdena, l’aviació adaptada, que servirà per impulsar el desenvolupament econòmic del territori a l’hora que per posar en valor la sensibilització pel món de la discapacitat.

La jornada d’Aviació Adaptada estava organitzada per “Vols per a tothom”, “Las Sillas Voladoras” i “Temyque”, i comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona, Aeroports de Catalunya, la Federació Aèria Catalana, l’Ajuntament d’Igualada i l’Ajuntament d’Òdena.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content