El projecte Teatro Accesible ofereix aquesta setmana dues funcions adaptades a Sant Cugat i Terrassa

“Voltaire/ Rousseau. La disputa” i “Shirley Valentine”

teatro-accesible-funcions-adaptades-sant-cugat-i-terrassa
Una escena de l’obra ‘Shirley Valentine’ // Foto: Teatro Accesible

El projecte Teatro Accesible ofereix aquesta setmana dues funcions adaptades per a persones amb discapacitat auditiva o visual i persones majors, al Teatre Auditori de Sant Cugat i al Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

El programa començarà aquest divendres 24 de maig a les 21:00 hores al Teatre Auditori de Sant Cugat, quan es representarà de forma accessible “Voltaire / Rousseau. La disputa” de Jean-François Prévand, protagonitzada i dirigida per Josep Maria Flotats qui fa el paper de Voltaire, acompanyat de Pere Ponce que interpreta Rousseau. Aquests dos actors narren una lluita intel·lectual entre dos savis revolucionaris que comparteixen tant odi com admiració.

BANER_300X250

La programació continuarà el diumenge 26 a Terrassa amb l’obra dirigida per Miquel Gorriz, ‘Shirley Valentine’, un monòleg en clau de comèdia de Mercè Aranega en el qual es plasma la història d’una mestressa de casa frustrada, que després d’un regal inesperat comença a qüestionar la seva vida actual, desitjant reprendre les seves somnis ja oblidats.

Aquesta funció es farà a les 18h en el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa.

El projecte Teatre Accessible garanteix aquesta temporada 2018/19 el servei de subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat en més de seixanta produccions teatrals accessibles a una quinzena de teatres de tota la península.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*