Nou acord per apropar la cultura a les persones amb discapacitat auditiva dins el projecte Teatre Accessible

Aptent Solutions i AICCAM signen un conveni de col·laboració

teatre accessible compromís cultura conveni col·laboracio
Representants de les dues entitats el dia que es va signar el conveni de col·laboració // Foto: Teatre Accessible

Aptent Solucions i AICCAM han signat un conveni de col·laboració per a la promoció de la cultura a persones amb discapacitat auditiva en el marc del projecte Teatre Accessible.

La signatura tingut lloc aquesta setmana al Parc Científic-Tecnològic de la Universitat Carlos III de Madrid a Leganés. En l’acte van participar Javier Jiménez, CEO i cofundador de Aptent Solucions, i Juan Alberto Rodriguez, president de l’associació AICCAM.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Mitjançant aquest acord les dues entitats reforcen el seu compromís de forma pública per apropar la cultura a persones amb discapacitat auditiva, i crear sinergies per eliminar les barreres que encara existeixen en les arts i en la tecnologia. De la mateixa manera volen promoure la seva participació activa en el projecte Teatre Accessible.

Tot això sense oblidar que el principal objectiu d’aquesta col·laboració no és altre que sensibilitzar el conjunt de la societat sobre el dret de les persones amb discapacitat a l’accessibilitat i la inclusió en l’oci, la cultura i l’educació.

BANER_300X250

D’aquesta manera, el compromís amb l’accessibilitat de les entitats promotores: la Fundació Vodafone Espanya, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida i Aptent Solucions, s’estén a l’Associació AICCAM.

Teatre Accessible garanteix aquesta temporada 2018/19 el servei de subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat en més de seixanta produccions teatrals accessibles i en una quinzena de teatres de tota la geografia espanyola.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*