Dimecres, 22 març 2023
Dimecres, 22 març 2023
IniciInclusió SocialEl programa d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat ‘Temps per...

El programa d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat ‘Temps per a tu’ obre les inscripcions a Barcelona

El període d’inscripció pel curs 2022-2023 és del 5 al 16 de setembre, ambdós inclosos

cartell servei lleure persones discapacitat temps per tu
Cartell del servei de lleure ‘Temps per a tu’ // Foto: Ajuntament de Barcelona

El programa d’activitats de lleure per a persones amb discapacitat a Barcelona ‘Temps per a tu’ ha obert el període d’inscripcions des d’avui i fins al 16 de setembre, escurçant una mica el termini respecte a l’any passat. Aquest servei està dirigit a fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, a promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

anunci guies d'arrel

Es poden consultar els dies, els horaris i els espais de les activitats segons la franja d’edat de la persona amb discapacitat que hi vol participar:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

També es poden consultar els requisits i iniciar el tràmit de la sol·licitud a través de l’Oficina Virtual de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a qualsevol dubte, també es pot enviar un missatge a l’adreça de contacte del servei: tempsperatu@bcn.cat.

El programa ‘Temps per a tu’ ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. Són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content