Dijous, 11 agost 2022
Dijous, 11 agost 2022
IniciInclusió SocialObertes les inscripcions del servei de lleure per a persones amb discapacitat...

Obertes les inscripcions del servei de lleure per a persones amb discapacitat ‘Temps per a tu’ pel curs 2021-22

El termini per fer les sol·licituds és de l’1 al 17 de setembre

cartell servei lleure persones discapacitat temps per tu
Cartell del servei de lleure ‘Temps per a tu’ // Foto: Ajuntament de Barcelona

El període d’inscripció del servei de lleure per infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat ‘Temps per a tu’ pel curs 2021–22 estarà obert de l’1 al 17 de setembre. Ja es pot consultar com fer el tràmit de sol·licitud i els dies, els horaris i els espais de les activitats, segons la franja d’edat de la persona amb discapacitat que hi vol participar.

Hi han tres franges d’edat que són: petita infància (d’1 a 3 anys); infants i adolescents (de 4 a 17 anys); i joves i persones adultes (a partir de 18 anys). A la vegada hi ha dos tipus de sol·licituds: per a infants i adolescents; i per joves i persones adultes.

El programa ‘Temps per a tu’ ofereix activitats lúdiques i jocs adaptats a les diferents edats. Les activitats es planifiquen tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d’entitats que treballen en l’àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Les activitats s’adaptaran a la situació de la covid-19 d’acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

Aquest servei l’ofereix l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat dins l’Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI i dels districtes de la ciutat.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content