Dissabte, 27 novembre 2021
HomeInclusió SocialEl programa ‘Activa’t a casa’ per a persones amb malalties musculars fa...

El programa ‘Activa’t a casa’ per a persones amb malalties musculars fa una pausa durant l’estiu

Es reprendrà al mes de setembre amb més sessions de fisioteràpia

El projecte “Activa’t a casa” una iniciativa de Asenecan (Associació de Malalties Neuromusculars de Canàries) i Federació ASEM (Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars) destinada a facilitar sessions d’exercicis de fisioteràpia per a realitzar des de casa, orientades a persones que conviuen amb una malaltia neuromuscular, fa una pausa els mesos de juliol i agost.

Tornarà al mes de setembre amb “la volta a l’escola” amb més sessions d’exercicis de fisioteràpia dirigides, perquè les persones amb malalties neuromusculars puguin seguir cuidant-te des de casa.

diari-discapacitat-300x250e

Mentrestant, el projecte deixa una sèrie de sessions de “Activa’t a casa” per equips, perquè qui ho desitgi pugui seguir realitzant aquestes completes seqüències d’exercicis per cuidar de la seva salut, de la mà de l’equip de fisiterapeutas de Asenecan. Les sessions es poden seguir a través del seu canal de Youtube.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES