Dissabte, 6 març 2021
Inici Entitats El Grupo SIFU rep el premi “Ocupació per a Tothom” de la...

El Grupo SIFU rep el premi “Ocupació per a Tothom” de la EASPD en la categoria “Pràctica Inclusiva d’Èxit”

S’ha entregat aquest mes després de l’ajornament obligat per la Covid

Foto grupo sifu premi easpd
La EASPD ha reconegut la tasca del Grupo SIFU en la integració laboral de les persones amb discapacitat // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU, el Centre Especial de Treball referent en la integració laboral i inclusiva a Espanya, ha rebut el guardó en la categoria “Pràctica Inclusiva d’Èxit” que concedeix cada dos anys l‘Associació Europea de Serveis per a Persones amb Discapacitats (EASPD). El lliurament oficial d’aquest reconeixement s’ha realitzat aquest mes, després de l’ajornament provocat pel coronavirus.

El jurat, compost per un panell internacional de 12 experts, que inclouen empreses ocupadores, proveïdors de serveis, persones amb discapacitat, guanyadors d’edicions anteriors i responsables polítics, va seleccionar a Grupo SIFU entre 49 pràctiques de 20 països diferents, recolzant així el treball que SIFU exerceix des de fa 28 anys.

ARC Soluciones publi

El president de EASPD, Jim Crowe, va elogiar la trajectòria de Grupo SIFU i va subratllar la importància de la seva tasca “perquè el seu treball promet ser particularment rellevant i necessari en el futur”.

Per la seva part, Cristian Rovira, vicepresident de la Fundación Grupo SIFU, recorda que “les persones amb discapacitat tenen el doble de probabilitat de patir atur a Europa i aquest crític moment que estem vivint a causa de la pandèmia la situació s’agreuja. desenvolupar un treball remunerat genera un sentiment d’autonomia i empoderament. reconeixements com aquest ens impulsen a seguir treballant i a realitzar el màxim esforç per aconseguir una societat més equitativa i inclusiva”.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES